facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Doprava zdarma nad 1500 Kč | Výměny a vrácení do 30 dnů zdarma

Jak udržovat doma pořádek

Nedaří se vám doma udržet pořádek a rádi byste skoncovali s nekonečným řešením tohoto problému? Připravili jsme pro vás několik jednoduchých tipů, které vám mohou být nápomocné.

Základem je pravidelnost

Pokud chcete v domácnosti udržovat pořádek, budete muset počítat s tím, že jedinou správnou cestou bude dodržování harmonogramu pravidelných úklidů. Jestliže se za běžných okolností nedokážete k úklidu donutit, budete si muset nastavit určitou automatiku a vyhradit si na něj přesně určené časy. Ty by se měly opakovat v pravidelných intervalech. Podobný způsob úklidu pro vás pak bude podstatně snazší, protože nebudete potřebovat dlouhé časové úseky.

Pořiďte si správné vybavení

Pořádný úklid se neobjede bez kvalitního vybavení. Pokud nepatříte mezi milovníky technologií, pořiďte si alespoň základní potřeby jako vysavač, mop nebo prachovku. Pokud naopak preferujete automatizaci a nevadí vám vyšší náklady spojené s nákupem sofistikovanějších spotřebičů, popřemýšlejte například nad pořízením myčky nebo robotického vysavače. I s těmito spotřebiči však samozřejmě musíte počítat s nutností jisté míry údržby.

Pokud nemáte čas, zvažte úklidové služby

Bydlíte ve velkém domě a většinu dne trávíte v práci? Po těžkém dni se vracíte domů a nezbývá vám již energie na domácí úklid? Zkuste popřemýšlet nad možností využití úklidových služeb. Pokud půjde o výpomoc s krátkou časovou dotací, nemusí se jednat o finančně likvidační záležitost a vy můžete svůj čas využít efektivněji.


Kategorie
Top TOPlist