facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Doprava zdarma nad 1500 Kč | Výměny a vrácení do 30 dnů zdarma

Výhody dýchání podle Wima Hofa

Slyšeli jste už někdy, že správné dýchání může být klíčové v mnoha oblastech života? Od zdraví až po správný trénink, lepší soustředění a také pro lepší psychický stav?

Dýchání ovlivňuje mnoho a dnes se podíváme, jak a proč bychom měli zařadit dýchání podle Wima Hofa, který je proslulý právě správným dechem.

Co správným dýcháním podle Wima Hofa můžete získat?

Možná jste už o něm slyšeli, možná o něm slyšíte poprvé.

Tento člověk dobyl svět a začal být znám právě díky kurzům a knihám, které učí speciální dechovou metodu a učí lidí správně dýchat.

A co získáte díky tomuto dechovému cvičení?

  • Redukce stresu
  • Regenerace
  • Zlepšení sportovního výkonu
  • Zlepšení kvality spánku
  • Podpora kreativity
  • Podpora soustředění

Něco málo o Wimovi Hofovi

Wim Hof je vytrvalostní sportovec, který je známý především pro svou odolnost odolávat extrémním mrazům.

Má na svědomí rekord nejdelšího času v ledové lázni, kde vydržel téměř dvě hodiny. Dále také zvládl výstup na Mount Everest pouze v letním oblečení. Dokázal plavat pod ledem 57,5 m nebo běžet půlmaraton u polárního kruhu a to pouze na boso.

Jak vidíte, jedná se o neskutečnou osobnost. Ale nejvíce ho proslavila jeho metoda, díky které se každý může zlepšit a stát se odolnějším nejen fyzicky, ale také psychicky.

Co je podle Wima Hofa klíčové? Dech a otužování.

Wim Hofova metoda

Metoda Wima Hofa má tři části, a to dechového cvičení, vystavení se chladu a meditace.

Pokud vás zajímá více, určitě stojí za to si půjčit nebo zakoupit knihu nebo se podívat na jeho přednášky, kde vás naučí nejen správně dýchat, ale také vám prozradí více ohledně vystavování se chladu a také vás zasvětí do meditačních seancí.

Sdílet:

Kategorie
Top TOPlist