Yeast Polypeptides
Další názvy: Kvasinkové polypeptidy
Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty přírodních látek)
Kvasinkové polypeptidy, také známé jako Yeast Polypeptidy, jsou složkou, kterou lze najít v mnoha výrobcích, a to jak v potravinářském, tak i kosmetickém průmyslu. Jedná se o látky, které se vytvářejí z kvasinek, jež procházejí procesem fermentace. Při tomto procesu dochází k rozkladu bílkovin na menší části - polypeptidy.
V potravinářství se kvasinkové polypeptidy často využívají v pekařských výrobcích, kde pomáhají stimulovat kynutí těsta a zlepšují celkovou chuť a texturu finálních produktů. Další významnou oblastí použití je v kosmetice, kde tyto složky významně působí na hydrataci a regeneraci pokožky. Kvasinkové polypeptidy obsahují velké množství aminokyselin, vitamínů a minerálů, které napomáhají ke zdraví a kráse pokožky. Nachází se proto v mnoha krémech, maskách či sérech pro péči o pleť. Také se používají v produktech pro péči o vlasy, neboť podporují jejich výživu a sílu.
Tuhle látku v našich produktech nenajdete. Vyzkoušejte přírodní produkty bez chemie z naší nabídky.

Bio Levandulová voda 1 l
Detail produktu
Afrodiziakální masážní olej BIO 100 ml - pro lechtivé okamžiky
Detail produktu
Narciso Rodriguez For Her parfémovaná voda pro ženy
Detail produktu
Maison Alhambra Kismet For Women parfémovaná voda pro ženy
Detail produktu
Bio Zklidňující Aloe vera gel 200 ml
Detail produktu