facebook
Objednávky do 12:00 odesíláme ihned | Doprava zdarma nad 1500 Kč | Výměny a vrácení do 30 dnů zdarma

Sodium PCA

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty přírodních látek)


Sodium PCA je složka s velkým potenciálem v kosmetickém průmyslu, kde je hojně využívána. Jde o analog přírodní složky lidské kůže a jedná se o látku s vysokou schopností vázat vodu. To z něj dělá výjimečně účinnou přísadu pro hydratační produkty, jako jsou krémy a emulze. Její účinky na pokožku jsou zřetelně viditelné, protože dodává kůži pružnost, lesk, zdravý vzhled a především dostatečnou vlhkost. Sodium PCA je navíc vynikajícím zvlhčovačem, který se uplatňuje například v šamponech, balzámech na rty, gelů na holení nebo dalších výrobcích pro péči o tělo a pokožku hlavy.

Další názvy pro Sodium PCA jsou Kananga vonná či Cananga odorata var. genuina. Jedná se o vonný strom, který se vyskytuje zejména v jihovýchodní Asii a jehož hlavním produktem je esenciální olej. Tento olej má mimořádně příjemnou a silnou vůni, která je často využívána v parfumerii. V kosmetice se pak tento olej vyskytuje jako součást mnohých produktů, například v mýdlech, krémech, šamponech, olejích na tělo a dalších. Jeho vonná složka dodává produktům neodolatelnou a nezaměnitelnou vůni, která je navíc velmi příznivá pro lidskou psychiku. Má totiž účinky odstraňující stres a napětí.

Sodium PCA můžete nalézt v následujících produktech

Card image
Bezoplachové sérum pro kudrnaté vlasy (150 ml)
Detail produktu
Card image
Bezoplachové sérum pro kudrnaté vlasy (150 ml)
Detail produktu
Card image
Bezoplachové sérum pro kudrnaté vlasy (150 ml)
Detail produktu
Card image
Bezoplachové sérum pro kudrnaté vlasy (150 ml)
Detail produktu
Card image
Bezoplachové sérum pro kudrnaté vlasy (150 ml)
Detail produktu
Card image
Bezoplachové sérum pro kudrnaté vlasy (150 ml)
Detail produktu

Kategorie
Top TOPlist