facebook
Limitovaná akce! Při nákupu dvou produktů Ben & Anna získáte 1x dětskou zubní pastu v hodnotě 179 Kč (1 na objednávku)
Objednávky do 14:00 odesíláme ihned | Doprava zdarma nad 1500 Kč | Výměny a vrácení do 30 dnů zdarma

Sodium cocoyl isethionate

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty přírodních látek)


Sodium cocoyl isethionate se v překladu označuje jako sodný lůj. Vyrábí se z kokosového oleje a používá se hlavně v kosmetickém průmyslu. Tuto látku najdeme především v mýdlech, šamponech a čisticích prostředcích. Díky svým jedinečným vlastnostem dokáže odstraňovat nečistoty a zároveň zanechává na kůži příjemný pocit.

Sodium cocoyl isethionate má schopnost vytvářet bohatou, křemovou pěnu, a proto se často využívá při výrobě šamponů a gelů na mytí těla. Je také oblíbeným složkou pevných šamponů a mýdel, protože nevysušuje pokožku jako některé jiné tenzidy. Má mírné pH, které je blízké pH lidské pleti. To z něj dělá ideální složku pro přípravky určené pro citlivou a suchou pokožku. Ačkoliv se vyrábí z kokosového oleje, nezanechává na pokožce mastný film. Na druhou stranu, dodává pleti potřebnou hydrataci a jemnost. Díky své biologické odbouratelnosti je také šetrný k životnímu prostředí.

Sodium cocoyl isethionate můžete nalézt v následujících produktech

Card image
Tuhý šampon s kondicionérem Maca XXL (50 g) - stimuluje růst vlasů
Detail produktu
Card image
Tuhý šampon s kondicionérem Maca (25 g) - stimuluje růst vlasů
Detail produktu
Card image
Tuhý šampon s kondicionérem pro tmavé vl. Vzácné dřevo XXL (50 g) - krásně pění
Detail produktu
Card image
Tuhý šampon s kondicionérem pro tmavé vlasy Vzácné dřevo (25 g) - krásně pění
Detail produktu
Card image
Tuhý šampon s kondicionérem pro mastné vlasy Čajovník (25 g) - s rostlinným keratinem
Detail produktu
Card image
Tuhý šampon s kondicionérem proti lupům Moringa (25 g) - lesklé vlasy bez lupů
Detail produktu

Kategorie
Top TOPlist