facebook
Limitovaná akce! Při nákupu dvou produktů Ben & Anna získáte 1x dětskou zubní pastu v hodnotě 179 Kč (1 na objednávku)
Objednávky do 14:00 odesíláme ihned | Doprava zdarma nad 1500 Kč | Výměny a vrácení do 30 dnů zdarma

Sodium Cocoamphoacetate

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty přírodních látek)


Sodium Cocoamphoacetate patří mezi ingredience kosmetických výrobků. Tato látka se v kosmetickém průmyslu dobře etablovala pro své vynikající mírné čistící schopnosti. Je to amfoterní tenzid, který saje a kondicionuje vlasy i pokožku, takže je všeobecně pokládán za bezpečný a šetrný. Je to rostlinný surfaktant odvozený od kokosového oleje, a je to substance, která uživateli nabízí jemnou, ale vysoce efektivní čištění.

Představte si, že Sodium Cocoamphoacetate by měl být složkou šamponu, pleťového tonika nebo čistícího krému, který používáte. Tato látka je často obsažena ve výrobcích určených pro citlivou pokožku, jako jsou dětské šampóny, hypoalergenní produktové řady a čistící prostředky pro obličej. Sodium Cocoamphoacetate je také součástí řady šamponů pro zvířata, protože je považován za nejšetrnější možnost pro praní citlivé pokožky a srsti zvířat. I přes svůj komplikovaný název je výrobek často preferován pro jeho přirozenost, jemnost a čistou sílu vyrobenou z kokosového oleje. Ve srovnání s mnoha jinými složkami v kosmetických výrobcích je tento produkt považován za velmi bezpečný a přátelský k pokožce.

Sodium Cocoamphoacetate můžete nalézt v následujících produktech

Card image
Kopřivový šampon na mastné vlasy s rozmarýnem (230 ml)
Detail produktu
Card image
Dárková sada - Voňavý domov
Detail produktu

Kategorie
Top TOPlist