facebook
Limitovaná akce! Při nákupu dvou produktů Ben & Anna získáte 1x Ben & Anna Tuhý deodorant Máta v hodnotě 159 Kč (1 na objednávku)
Objednávky do 12:00 odesíláme ihned | Doprava zdarma nad 1500 Kč | Výměny a vrácení do 30 dnů zdarma

Sodium coco sulfate

Další názvy: SCS, kokosulfát sodný

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty přírodních látek)


Sodium coco sulfate, též nazýván SCS či kokosulfát sodný, je složka, která nachází široké uplatnění v průmyslu a výrobě oceňovaná především pro své čisticí a pěnivé vlastnosti. Je to aniontový povrchově aktivní látkou, který je získáván z kokosového oleje. Jeho hlavním účelem je vytváření pěny a rozštěpení olejů a tuků, čímž usnadňuje jejich odstranění. Jeho použití není omezeno pouze na jednu oblast, SCS je oblíbený u výrobců kosmetických, hygienických i čistících produktů.

Značnou část své aplikace nachází Sodium coco sulfate v kosmetickém průmyslu. Najít ho můžete v šamponech, sprchových gelech, pěnách do koupele, ale také v tělových pěnách či mýdlech. Právě v těchto produktech využíváme jeho schopnosti vytvořit bohatou, jemnou pěnu, která navíc nabízí lehkou jemnost a vláčnost. Další oblastí, kde se Sodium coco sulfate hojně využívá, jsou čistící prostředky - od prostředků na mytí nádobí přes prášky na praní až k čistícím prostředkům pro koupelnu, kde opět díky svým vlastnostem odstraňuje nečistoty a tuky. Kromě toho lze SCS nalézt i v mnoha dalších produktech jako jsou zubní pasty, tekuté mýdla nebo deodoranty.

Sodium coco sulfate můžete nalézt v následujících produktech

Card image
Gel pro intimní hygienu BIO (250 ml) - s výtažkem z heřmánku a měsíčku
Detail produktu
Card image
Šampon Rhassoul 500ml BIO, VEG
Detail produktu
Card image
Šampon Rhassoul 500ml BIO, VEG
Detail produktu
Card image
Šampon Rhassoul 500ml BIO, VEG
Detail produktu
Card image
Šampon kopřivový 500ml BIO, VEG
Detail produktu
Card image
Šampon kopřivový 500ml BIO, VEG
Detail produktu

Kategorie
Top TOPlist