facebook
Doprava zdarma nad 1500 Kč | Výměny a vrácení do 30 dnů zdarma

Oleamide DEA

Další názvy: N,N-Bis(2-hydroxyethyl)-9-octadecenamide, N,N-Diethanololeamide, 9-Octadecenamide

Skóre škodlivosti: 3 (Neškodné chemické látky)


Oleamid DEA, také známý pod názvy N,N-Bis(2-hydroxyethyl)-9-octadecenamid, N,N-Diethanololeamid nebo 9-Octadecenamid, je chemická látka, která se v průmyslové výrobě hojně využívá jako mýdlová báze nebo emulgátor. Jeho primární úlohou je výroba pěny a zlepšení konzistence výsledného produktu.

Typickým využitím Oleamidu DEA je použití v kosmetických a čisticích prostředcích, jakými mohou být třeba šampóny, sprchové gely, tělové krémy, ale také třeba bělící pasty nebo čisticí prostředky. Díky své schopnosti vytváření pěny a zlepšování konzistence je Oleamid DEA cenným pomocníkem v mnoha odvětvích průmyslu. Je však důležité poznamenat, že přestože je tento chemický prvek běžně používán, je nutné sledovat jeho koncentraci v konkrétních produktech, aby nedošlo k případnému podráždění pokožky nebo očí u citlivějších jedinců.


Kategorie
Top TOPlist