facebook
Objednávky do 12:00 odesíláme ihned | Doprava zdarma nad 1500 Kč | Výměny a vrácení do 90 dnů zdarma

Amylon Pudink jahodový bezlepkový 40 g BIO AMYLON

Značka: Amylon

30 Kč
27 Kč

Skladem - odesíláme do 48h
Tento produkt si právě prohlíží 1 uživatel.

  • Výměny a vrácení zdarma
    do 30 dnů
  • Doprava zdarma nad 1500 Kč
TwitterFacebook

Popis produktu Amylon Pudink jahodový bezlepkový 40 g BIO AMYLON

Kvalitní jahodový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí.

Amylon Pudink jahodový bezlepkový BIO je lahodný a krémový dezert vyrobený z přírodních surovin v bio kvalitě, který neobsahuje lepek, což ho činí ideálním pro osoby s celiakií nebo pro ty, kteří preferují bezlepkovou stravu. Jeho intenzivní jahodová chuť pochází z kvalitních bio ingrediencí, což zajišťuje přírodní sladkost a autentickou chuť.

Tento pudink je snadno připravitelný, ať už jako klasický dezert, náplň do koláčů nebo jako základ pro kreativní dezertní recepty. Bio certifikace zaručuje, že všechny suroviny pocházejí z ekologického zemědělství, bez použití chemických přísad a umělých barviv.

Tipy na použití:

Domácí termix - klasicky připravíme horký pudink a ještě za tepla vmícháme 250 g měkkého biotvarohu, poté necháme vychladnout.

Pečení - horký pudink lze nalít na syrové těsto vylité na pekáči, můžete přidat ovoce, čokoládu či ořechy dle libosti a následně zapéct.

Studené dezerty - vychladlý pudink ozdobený ovocem bude krásně vypadat třeba v elegantních skleničkách, dekorujte ještě šlehačkou, strouhanou čokoládou nebo drcenými ořechy.

Sladká omáčka - při přípravě můžete přidat více mléka a udělat z horkého pudinku sladkou omáčku pro zalití například ovocných knedlíků, buchtiček nebo štrúdlu.

Náplně, krémy - vychladlý pudink připravený s menším množstvím mléka výborně poslouží jako krém do dortu nebo jako náplň do koblih, věnečků a dalších dezertů.

Pudink se vyrábí z kukuřičného škrobu, je tedy bezlepkový. Obsahuje pouze přírodní suroviny, tedy sušené jahody, a jako barvivo se při výrobě využívá sušená červená řepa.

Také máte u pudinku při jeho přípravě problém se žmolky a s připalováním mléka?

  • Připravte si ho v domácí pekárně nebo v mikrovlnce.
  • Menší část mléka si dejte stranou a rozmíchejte v něm pudinkový prášek.
  • Zbytek mléka dejte do nádoby na pečení a přidejte cukr dle chuti.
  • Rozmíchanou směs s pudinkem vlijte do nádoby a v domácí pekárně nastavte program Džem.
  • V pekárně nechte míchat asi 15 minut, v mikrovlnce stačí cca 5 minut.
  • Tato příprava sice zabere víc času, docílíte ale větší jemnosti pudinku.

Příprava:

  • Z odměřeného 0,5 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby.
  • Přidáme 2 lžice cukru a zahříváme k varu.
  • Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka.
  • Za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.

Balení:

Hmotnost 40 g

Složení:

Kukuřičný škrob, sušené jahody (6 %), barvivo (sušená červená řepa), přírodní jahodové aroma.produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Nutriční údaje:

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):386kJ/91kcal. Tuky: 1,3 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g. Sacharidy: 17 g. z toho cukry: 11,3 g. Bílkoviny: 2,9 g. Sůl: 0,09 g

Další údaje:

Skladování: Skladujte v suchu.

Chraňte před světlem.Legislativní zařazení: Pudink v prášku.

Certifikováno: CZ-BIO-001

Trvanlivost: 10 měsíců

Přirozeně bezlepkový produkt

Bez přidaného cukru

Bez mléka

Fairtrade produkt

Kód produktu
  • CLAVC0000101



Kategorie Hledání Chat
TOPlist